Goede kattenvoeding

Er zijn veel verschillende soorten kattenvoeding verkrijgbaar en dat maakt de keuze van een bepaalde soort voeding of merk er niet gemakkelijker op. De een zweert bij vers vlees, de ander bij brokken, maar er zijn twee belangrijke zaken die u niet uit het oog mag verliezen: Functioneert uw kat goed op bepaalde voeding en is de kwaliteit goed?

Met goede voeding zal uw kat beter presteren en een betere gezondheid hebben dan met goedkoop voer. Bovendien zult het ook merken aan de ontlasting van uw kat. Goedkope voeding is qua hoeveelheid misschien wel goedkoper, maar u zult er meer van moeten geven dan van een premium merk. Het is dan ook belangrijk dat u goed kijkt naar de ingredienten van verschillende aanbieders van kattenvoeding. Wordt er veel gebruik gemaakt van granen, zout, suiker en plantaardige eiwitten, dan weet u dat het uw kat geen goed zal doen!

Onze adverteerders zijn door ons zorgvuldig uitgezocht, zodat u goed en eerlijk wordt voorgelicht over voeding. Heeft u een vraag? Dan kunt u de meeste bedrijven zelfs bellen voor extra informatie, zodat u de juiste voeding kiest..

Voor gezonde voeding adviseren wij o.a.:

Schesir Ga naar de website
Profine  Ga naar de website
Lara  Ga naar de website 
Yarrah Ga naar de website

E-mailadres:
Wachtwoord: