Melissa

melissa_br

Beste lezers en abonnees,

Vandaag heb ik helaas een gesprek gehad met mijn vrouw Melissa, waarvan ik hoop dat iedereen deze wordt bespaard.

Zoals velen van jullie weten, vecht ze al ruim twee jaar tegen kanker, eentje die is uitgezaaid in haar hoofd. Na talloze behandelingen en bestralingen is nu de tijd gekomen om afscheid van haar te gaan nemen. Het doet erg veel pijn en verdiet bij ons allebei, maar zeker ook bij ons zoontje. Melissa heeft vandaag besloten dat ze na zes weken ziekenhuis de tijd rijp is om naar huis te komen en niets meer te doen. Ondanks dat ze voor mij de sterkste vrouw ter wereld is, wil ze de korte tijd die haar rest, met ons gezinnetje spenderen.

De wilskracht van Melissa zal ik hier erg gaan missen. Ten tijde dat ik het niet meer zag zitten om door te gaan, was zij altijd degene die zei dat ik gewoon door moet blijven gaan en erin moet blijven geloven, ons bedrijf moest namelijk ons eigen familiebedrijf worden... Die enorme wilskracht heeft haar, ondanks haar zware ziekte, strijdbaar gemaakt en gehouden, tot nu. Ze is erg moe en op en wil nu echt weg uit het ziekenhuis om nog met ons samen te zijn.

Ik heb daarom besloten dat de aug/sept editie niet zal verschijnen om tijd vrij te kunnen maken voor haar en ons kindje. Dit betekent niet dat er hier niets meer gebeurt, alleen de druk, tijd en stress die de komende twee weken nodig is om het blad uit te brengen is er niet. Ik wil en zal haar dan ook een zo goed mogelijke periode willen bezorgen.

Wij gaan de zwaarste tijd van ons leven tegemoet en hopen dan ook op jullie begrip. De editie die in augustus uit zou moeten komen zal dan ook later worden ingehaald, zodat alles zo normaal mogelijk blijft verlopen, al zal dit voor ons persoonlijk heel anders zijn.

Ik hoop jullie dan ook voldoende te hebben geinformeerd.

Namens Melissa en mijzelf wil ik alle lezers en abonnees heel erg bedanken voor alle steunbetuigingen en begrip, maar vooral voor het lezen van onze tijdschriften, want door jullie bestaan we nog steeds.

Darek Ostrowski

Directeur Kire BV

E-mailadres:
Wachtwoord: